Saturday, March 5, 2011

Ho..Ho..Ho..

assalamualaikum sahabat2..
lame gile da xupdate blog ni.. bkan sawang je ade.. sarang tikus pon ade.. hahaha
for this time aku nk update la sume bende yg ak nak tulis sekian lama ni..
banyak kot.. tp xde kesempatan masa dan ketika je..
4sure.. the new news is aku da deactive kan akaun FB  aku 2..
banyak bende yang aku pikirkan sebelum aku buat bnde 2..
dapat lak time nk tekan deactive 2 siap ade ayat they will miss u.. lebih kurang cam 2 la.. hahaha
sodeh tu memang sodeh.. tp bia la kan... akan tibe masenye t aku activekan la balek..
uhh.. bosan baca klu xde gmba.. hehe..
ni antara tajuk2 yang aku nk postkan.. tp xberdaya sbb xde masa.. :

1.kekasih hatiku
2.sambutan ari lahir Muhammad Fahir Bin Roslan
3.habisnye tugas aku sebagai Pengerusi PRSP PMM
4.lawatan ke Langkawi
5.Minggu MsK politeknik Merlimau
6.Untuk yang ke-12bulan..

2 la antara tajuknye.. banyak kan... tp ade tajuk yang aku xde dlm mud 2.. (i am not in that mood)
tp xpe.. orang kate pelahan2 kayuh.. hehe.. 4 sape yang bace blog ni la.. kot ade kan..
ni my new photo.. jgn komen lebeh ye. hahaha


dasar jawa yang xreti amek gamba.. haha.. korang jgn slh anggap.. aku mmg xleh senyum da skang ni..
masalah besar menimpa.. dan aku xkan kongsi dengan sape2 pon.. 2 pon senyum plastik je.. 
ok la kawan2.. selamat berbahagia kepada semua sekali.. sekian.. :)

3 comments: